Wij hebben een droom. En die willen we waarmaken samen met jou. Wil ook jij graag een vredevolle maatschappij en harmonieuze relaties met je familie, vrienden en op het werk? Dit hoeft geen utopie te zijn. Als we durven het conflict te waarderen en leren zeggen wat er gezegd moet worden, dan lost spanning op en voelt ieder zich erkend. We bouwen in België een Deep Democracy.-community uit. Onze missie is een bijdrage leveren tot deze samenleving door mensen tools te geven om aan inclusieve besluitvorming te doen met respect voor de wijsheid van de minderheid. In het aanbod dat we doen zijn we trouw aan de Lewis methode van Deep Democracy. die we aanvullen met de kennis en ervaring die ieder van ons heeft opgebouwd. We willen werken met alle mensen en mensen in organisaties die verschil als een meerwaarde zien en conflict willen aangrijpen als groeikans.  Meer en meer is conflict immers deel van het dagelijks leven. Hoe jij ermee omgaat, bepaalt hoe je zal kunnen opgroeien, hoe je zal samenwerken met anderen, hoe je vooruit kan kijken in het leven. Via educatie en sensibilisering brengen we jou een andere kijk op het samenleven en samenwerken van mensen. Onze community wil krachten bundelen: we zijn er immers van overtuigd dat Deep Democracy. een fundamenteel andere kijk biedt die we nodig hebben in deze tijden. Daarom willen we alle mensen die in deze methode geschoold zijn zichtbaar maken en leermateriaal ontsluiten. We hopen ook jou welkom te mogen heten in de DeepDemocracyschool! Conflict komt van het Latijn ‘confligere’ dat botsen of samen strijden betekent. In de dramaturgie wordt het woord gebruikt om de strijd tussen drijfveren van twee personages of binnen een personage aan te geven. Wij hanteren graag de definitie van Marijke Lingsma : “Een conflict is een botsing van twee waarheden die niet in één verhaal passen.”
Conflict komt van het Latijn ‘confligere’ dat botsen of samen strijden betekent. In de dramaturgie wordt het woord gebruikt om de strijd tussen drijfveren van twee personages of binnen een personage aan te geven. Wij hanteren graag de definitie van Marijke Lingsma : “Een conflict is een botsing van twee waarheden die niet in één verhaal passen.” Deze boom is een voorbeeld van twee waarheden die na Deep Democracy- interventie wel in één verhaal passen. Omdat we oog hebben voor de stem van de minderheid is deze Belgische Deep Democracycommunity beschikbaar in de drie landstalen. De hoofdzaken kan je vertaald terugvinden.  De blogs schreven onze praktijkwerkers elk in hun eigen moedertaal. Voor wie het Engels beter machtig is, verwijzen we graag door naar de internationale website van Deep Democracy.
Wij hebben een droom. En die willen we waarmaken samen met jou. Wil ook jij graag een vredevolle maatschappij en harmonieuze relaties met je familie, vrienden en op het werk? Dit hoeft geen utopie te zijn. Als we durven het conflict te waarderen en leren zeggen wat er gezegd moet worden, dan lost spanning op en voelt ieder zich erkend. We bouwen in België een Deep Democracy.-community uit. Onze missie is een bijdrage leveren tot deze samenleving door mensen tools te geven om aan inclusieve besluitvorming te doen met respect voor de wijsheid van de minderheid. In het aanbod dat we doen zijn we trouw aan de Lewis methode van Deep Democracy. die we aanvullen met de kennis en ervaring die ieder van ons heeft opgebouwd. We willen werken met alle mensen en mensen in organisaties die verschil als een meerwaarde zien en conflict willen aangrijpen als groeikans.  Meer en meer is conflict immers deel van het dagelijks leven. Hoe jij ermee omgaat, bepaalt hoe je zal kunnen opgroeien, hoe je zal samenwerken met anderen, hoe je vooruit kan kijken in het leven. Via educatie en sensibilisering brengen we jou een andere kijk op het samenleven en samenwerken van mensen. Onze community wil krachten bundelen: we zijn er immers van overtuigd dat Deep Democracy. een fundamenteel andere kijk biedt die we nodig hebben in deze tijden. Daarom willen we alle mensen die in deze methode geschoold zijn zichtbaar maken en leermateriaal ontsluiten. We hopen ook jou welkom te mogen heten in de DeepDemocracyschool! Conflict komt van het Latijn ‘confligere’ dat botsen of samen strijden betekent. In de dramaturgie wordt het woord gebruikt om de strijd tussen drijfveren van twee personages of binnen een personage aan te geven. Wij hanteren graag de definitie van Marijke Lingsma : “Een conflict is een botsing van twee waarheden die niet in één verhaal passen.” Deze boom is een voorbeeld van twee waarheden die na Deep Democracy- interventie wel in één verhaal passen. Omdat we oog hebben voor de stem van de minderheid is deze Belgische Deep Democracycommunity beschikbaar in de drie landstalen. De hoofdzaken kan je vertaald terugvinden.  De blogs schreven onze praktijkwerkers elk in hun eigen moedertaal. Voor wie het Engels beter machtig is, verwijzen we graag door naar de internationale website van Deep Democracy.